PVC

Door ons uitgebreid gamma van raam en deursystemen is er altijd wel een systeem dat perfect past bij Uw behoeften. Ons 6 kamerprofiel met een profieldiepte van 82.5 mm.

De diverse types schuifsystemen behoren tot de betere op de markt. Door hun enorme stabiliteit kennen zij geen beperkingen op gebied van maatvoering en kunnen makkelijk grote openingen in de gevel opvullen.* Kleuren en decors

Voor iedereen, die waarde hecht aan een natuurlijk uiterlijk zonder afstand te doen van de voordelen van moderne raam- techniek, zijn er kunststof ramen in houtdecor-optiek. Daarmee maakt u de juiste keuze. Of u voor renovatie of een geplande nieuwbouw kiest GEALAN houtdecor-ramen overtuigen in optische en functioneel opzicht. Zij overtuigen als klassiek stijlelement bij renovatie evenzo als bij streekgebonden vormgeving.
 
Decor-ramen bezitten alle positieve eigenschappen van moderne kunststof ramen en tegelijkertijd de decoratieve werking van houtDe mogelijk bestaat ook om via onze uitgebreide uitbekledingssystemen de binnnenkanten van de ramen af te werken met hetzelde materiaal en kleur als de raamsystemen.