ALU

Onze aluminium ramen en deursystemen voldoen aan de strengste eisen qua veiligheid, inbraakwerendheid, duurzaamheid en isolatie.

Niet elk profiel is geschikt voor elk type woning. Daarom beschikken wij over een uitgebreidt gamma dat bij je persoonlijke smaak past. Zowel sobere, strakke basisvormen als klassieke, traditionele stijlen zijn verkrijgbaar in ons gamma. Deze reeksen in combinatie met vooruitstrevende oplossingen op het vlak van energiezuinigheid en duurzaamheid zijn de geknipte oplossing voor uw nieuwe of bestaande woning. 

Door diverse types schuiframen in het gamma te hebben is er altijd wel een toepassing mogelijk van enkel schuivende modellen tot volledig opengaanden vouwwanden.

Al deze systemen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wij kunnen u een waaier van meer dan 400 hoogwaardige kleuren aanbieden waaronder metaal- en anodisatietinten, glanzende en matte RAL-kleuren en Coatex structuurlakken. Zowel voor de binnen- als buitenzijde van je raam kan je een verschillende kleur kiezen.