F.Cras

Het totaalpakket

F.Cras kiest voor een totale, geïntegreerde aanpak voor professionele klanten. Geleverd op de werf of het complete pakket inclusief plaatsing. Op maat van jouw budget werken we een gedetailleerd voorstel uit. Onze grondige voorbereiding en planmatige aanpak zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij garanderen dat de bestelde producten en de plaatsing ervan volledig aan jouw verwachtingen voldoen. Bovendien houden we je op de hoogte van het ganse proces, van productie tot afwerking.

Kwaliteit begint bij de grondstof

De profielen van GEALAN zijn alom bekend en een voorbeeld van Duitse degelijkheid. De profielen voldoen aan de EN-normen en bereiken betere isolatiewaarden dan de meeste concurrenten.  Een ideale oplossing bij renovaties om een uitstekend E-peil van de woning te behalen.

Wil je nog een stap verder en wens je een driedubbele glaslaag? Dat kan!  F.Cras werkt nauw samen met de Belgische glasfabrikant Scheuten Glas, dus wederom kwaliteit verzekerd. De plaatsing van kwaliteitsramen en -deuren zorgt er bovendien voor dat er minder geïnvesteerd hoeft te worden in ventilatie in de woning. Het juiste profiel draagt hier zorg voor.

Meer info?

Energiezuinig

Naast de vertrouwde producten van ons bedrijf ben je vanaf nu ook voor brandwerende buitenschrijnwerk aan het goede adres! Wij zijn vanaf heden gecertifieerd door onze gespecialiseerde partner Reynaers Aluminium voor de productie van brandwerend schrijnwerk. Zowel brandwerende deuren als ramen kunnen aangeboden worden in Ei30 en Ei60.

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramendeurengevelsystemenschuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu. Naast het verkopen van een aantal standaardoplossingen ontwikkelt Reynaers ook op maat voor zowel particulierecommerciële als industriële projecten. Hun kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie.

ONZE PARTNER IN ALUMINIUM

Wij werken samen met onze partner Viewworks die gespecialiseerd is in aluminium. Viewworks voorziet productie en plaatsing van aluminium schrijnwerk.

Krijg een vrijblijvende offerte.